Uitnodiging wielertocht 11 oktober

Beste relatie,

Op vrijdag 11 oktober a.s. organiseren Metaglas, Mview+ en Metec een gezamenlijke wielertocht met de renners van het Metec-Solarwatt Cyclingteam.  We nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

Deelnemen
Voor deelnemers staat de wielertocht garant voor een dag vol gezelligheid en sportieve routes door het Rivierengebied. Er is keuze uit drie verschillende afstanden 60 km voor beginners (26 km/uur), 80 km (28 km/uur) en 100 km (30 km/uur) voor de gevorderden. Iedere ploeg wordt begeleid door een wegkapitein en in de verschillende ploegen rijden diverse renners van het Metec-Solarwatt Continental Cyclingteam mee. Dit is één van de beste continentale ploegen van ons land. Deelnemers zijn vanaf 10.30 uur welkom bij Metaglas (start- en finishlocatie) voor een kop koffie/thee, een rondleiding bij Metaglas/Mview+ en een presentatie over het Metec-Solarwatt Continental Cyclingteam. Vervolgens wordt er gezamenlijk geluncht om daarna de wielertocht te starten.

Aanmelden
Leuk dat u geïnteresseerd bent! Wij horen graag vóór 13 september of u wilt deelnemen aan de wielertocht. U mag ook een introducé meenemen. Voor deelname aan de wielertocht dient u in het bezit te zijn van een wielrenfiets en een helm. Wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 100 deelnemers! Aanmelden kan via deze link.

Voor vragen over de wielertocht kun u contact opnemen met Daphne Folmer, via d.folmer@metec.nl of 0344-619560.

Wij kijken uit naar een sportieve dag die wij hopelijk samen met u mogen beleven!

Met vriendelijke groet,
Metec bv

Michel Megens
Directeur

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.